Werk jouw project helemaal af met ons aftimmerhout!

2 minuten
Like deze post!

Om een project helemaal te laten slagen heb je aftimmerhout nodig. Met aftimmerhout werk je alles netjes af en voeg je waarde toe aan je project! In dit artikel vertellen we meer over het aftimmerhout in ons assortiment en waar je het voor kunt gebruiken.

Ga direct naar:

Aftimmerhout: Hét materiaal om jouw project af te werken!

Met aftimmerhout breng jij jouw project tot een hoger niveau. Of het nu gaat om een mooie sierlijst of een strakke plint. Een goede afwerking geeft het eindresultaat nèt dat beetje meer! Er zijn veel verschillende soorten aftimmerhout, elk met zijn eigen eigenschappen en toepassingen. We gaan de verschillende soorten aftimmerhout even langs.

Plinten

Plinten gebruik je voor het afwerken van de vloer. Met plinten zorg je ervoor dat de overgang van vloer naar wand zo strak mogelijk is. Daarnaast kun je ook met bepaalde plinten kabels netjes wegwerken. Onze plinten zijn gemaakt van MDF en voorzien van een witte laklaag met kleurcode RAL 9010. Doordat ze van MDF zijn gemaakt trekken ze niet zo krom als massief hout en door de laklaag kun je de plinten direct plaatsen!

Bekijk al onze plinten

Koplatten & Lijsten

Koplatten en lijsten worden gebruikt om de overgang tussen wand en kozijn netjes af te werken. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om hoeken te beschermen tegen stoten en butsen. Voor de perfecte afwerking in jouw eigen stijl kun je kiezen uit veel verschillende soorten koplatten; zo zijn er strakke latten, sierlijke latten, latten van MDF en latten van massief hout. Keus genoeg dus!

Bekijk al onze koplatten en lijsten

Neuten

Neuten worden gebruikt om de overgang tussen plint en deurlijst netjes weg te werken. Een neut bestel je altijd wat groter dan een plint of een deurlijst. Zo zorg je ervoor dat er geen gekke uitstulpingen zijn en krijg je dus het beste resultaat!

Bekijk al onze neuten

Geschaafd aftimmerhout

Geschaafd aftimmerhout zijn erg recht en maatvast. De planken worden gemaakt van massief hout en zijn geschaafd in een aantal standaard kopmaten. Naast het ‘standaard’ rechthoekige geschaafde hout zijn er ook nog rond geschaafde palen van massief hout.

Bekijk al ons geschaafd aftimmerhout

Bestel jouw aftimmerhout bij OPMAATZAGEN.nl!

Wil jij ook aftimmerhout gebruiken voor jouw klus? Bestel het dan bij OPMAATZAGEN.nl! Wij hebben een breed assortiment en leveren het aftimmerhout bij jou thuis. Maak je bestelling compleet met op maat gezaagd hout en plaatmateriaal en de nodige accessoires en je kunt gelijk aan de slag met jouw project!

Bestel jouw aftimmerhout online!
Meer artikelen met dit label
>