Nieuw bij ons: MDF Tricoya, vocht is een lachertje!

22 mei 2019
1 minuut

MDF Tricoya is een nieuwe plaat in ons assortiment. MDF Tricoya is een variant van MDF die uitermate goed tegen vocht kan. Meer weten? Lees het hier!

Ga direct naar:

MDF Tricoya

MDF Tricoya is de krachtpatser onder de MDF platen. Doordat het geperst is met een hogere persdruk en gemaakt is van geacetyleerde houtvezels kan het enorm goed tegen vocht, beter zelfs dan MDF Exterieur! Door dit productieproces is het zelfs duurzamer dan teakhout, een houtsoort wat bekend staat om zijn goed vochtwerende eigenschappen. MDF Tricoya is dan ook uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en buitenshuis. Je kunt er dus bijvoorbeeld de mooiste en duurzaamste tuinmeubelen en keukens mee maken!

MDF Tricoya op maat bestellen

MDF Tricoya wordt gemaakt in grote platen. Voordat je ermee gaat klussen moet het dus nog op maat gezaagd worden. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je dit tot op de millimeter nauwkeurig door ons laten doen. Wij zagen ons plaatmateriaal in verschillende vormen en kunnen ook diverse randafwerkingen aanbrengen op het materiaal. Zo hoef jij thuis niet meer meet de zaag aan de slag en heb je achteraf ook geen stapel resthout meer. Handig toch? Bestel nu jouw MDF Tricoya op maat bij OPMAATZAGEN.nl en krijg het binnen 3 werkdagen bij jou thuisbezorgd! Je kunt natuurlijk ook jouw bestelling ophalen bij onze zagerij in Veenendaal.

Bestel MDF Tricoya op maat!