Afwerken

Een mooi project kan niet zonder de juiste afwerking. Het zorgt niet alleen voor een mooi, afgerond geheel, maar kan ook helpen met het beschermen tegen beschadigingen. Wil je jouw klus ook goed afwerken? Lees dan deze handige klustips over het afwerken van hout en plaatmateriaal!

Met deze klustip weet je precies hoe je de kopse kanten van MDF strak kunt lakken. Handig toch?

Je hebt een mooi project gemaakt en nu is het tijd om het af te werken! Maar.. welke verf is daarvoor het meest geschikt? En welke verfbenodigdheden kun je het beste gebruiken? Bij OPMAATZAGEN.nl vind je alle tips op een rij!

Je hebt een mooi meubel gemaakt met een zaagpakket van OPMAATZAGEN en het staat perfect in jouw huis. Maar, hoe maak je nu net die extra afwerking waardoor het geheel er nog mooier en strakker bij staat? Met kit!

Of je nu MDF gaat schilderen in jouw favoriete kleur of massief hout van een transparante laklaag gaat voorzien, deze schildertips gaan je helpen om een mooi strak resultaat te krijgen!

Je hebt een eigen ontwerp gemaakt, de onderdelen laten zagen bij opmaatzagen.nl en je bent er klaar voor om het project in elkaar te zetten en af te werken. Maar: hoe zorg je ervoor dat de kopse kanten mooi worden? Helemaal als je MDF lakdraag gebruikt, heb je een mooie ondergrond om het oppervlak te schilderen, maar de kopse kanten hebben deze lakdraagfolie natuurlijk niet. Hoe pak je dit nu aan?

Jouw project van MDF is gezaagd door opmaatzagen.nl en nu is het aan jou de taak om het mooi af te werken! Uiteraard wil je het project schilderen in de kleur die je hebt uitgekozen, maar hoe begin je hier nu aan?