Zwevend bureau met Fins vuren underlayment, door Kristian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kristian

Kristian

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In onze kleine werkkamer heb ik een zwevend bureau gemaakt tussen de twee wanden. Het blad bestaat uit twee underlayment platen om de gewenste dikte (24 mm) te bereiken. Het bureau vervolgens geplaatst op een frame van vurenhouten balken. Fijne werkplek geworden!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Voor het blad heb ik twee underlayment platen van 12 mm op maat laten zagen door Opmaatzagen.nl. Beide platen aan de voorzijde de boven- of onderkant laten afschuinen om een mooie en gladde afwerking te hebben aan de kant waar je aan zit.

Eerst beide platen precies op elkaar gefixeerd met houtlijm en enkele schroeven (3.5x16mm) aan de onderzijde van het blad. Ik heb gekozen voor 2x 12 mm om een mooie dikte van 24 mm te krijgen voor het tafelblad (niet te dun en niet te dik).

Vervolgens van vurenhouten balken een frame gemaakt langs de twee zijwanden en achterwand (35x69) en een dwarsbalk (44x44), welke met hoekijzers is bevestigd tussen de muurbalken is bevestigd.

Als laatste uitsparingen gemaakt voor de radiatorbuizen en het bureaublad afgewerkt met een blanke meubellak.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Bureau: 70,0 cm x 190,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kristian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 137,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken