Zolder verbouwing, opberguimte creëren en CV ketel wegwerken, door Marco

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

We hebben de CV ketel weggewerkt en extra opberguimte gemaakt om een groot aantal dozen op te kunnen bergen. Het is een raamwerk met daarop eikenhouten platen van OPMAATZAGEN.nl

Tips voor een opgeruimde zolder

We hebben met gipsplaat de CV ketel weggewerkt. Dat was nog best lastig omdat de schoorsteen die er al sinds 1938 staat.. een beetje scheef staat.. en dat in combinatie met een scheef dak en een scheve vloer.. maar het is gelukt! We hebben een regelwerk gemaakt en daar gipsplaat tegenaan gezet.

Omdat de CV ketel achter de platen zit hebben we een plaat gemaakt die met magneten vast zit zodat je nog wel bij de CV ketel kunt. Daarna een raamwerk van vuren houten balkjes gemaakt en met MDF platen betimmerd. Op die MDF platen hebben we met een sierprofiel erop gemaakt waarvan we de hoeken in verstek hebben gezaagd voor een strak resultaat. De eikenhouten platen hebben we op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl besteld. De lange rand hebben we in 45 graden verstek besteld, zodat de plaat direct tegen het schuine dak aan geplaatst kon worden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

306,0 cm breed
70,0 cm diep
70,0 cm hoog

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Het bestelde hout is op de afgesproken dag geleverd. Het was perfect op maat gezaagd en zeer goed verpakt, waardoor het ook goed en onbeschadigd bij ons is afgeleverd. Het was onze eerste ervaring, maar een zeer positief!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)101,0 x 70,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1Verstek beneden naar boven 45 °
Product eigenschappen
2 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
2 x
2
2
Rechthoek (gezaagd)103,5 x 70,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1Verstek beneden naar boven 45 °
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Gerelateerde projecten
>