Je bent hier: Zelfgemaakte producten display voor in massagesalon, door Naziha

Zelfgemaakte producten display voor in massagesalon, door Naziha

1 minuut
Like deze post!
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb een muur met twee rijen zwarte hout MDF planken gemaakt, dit is voor mijn handdoeken, bad doeken en kleine accessoires voor mijn salon.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De andere planken die ik eerder had geplaatst van OPMAATZAGEN.nl waren rond in de afwerking, ik wilde dat bij nader inzien ook bij de nieuwe bestelling planken van OPMAATZAGEN.nl. Ik heb de planken rond geschuurd en vervolgens aan standaarden vast geboord aan de muur. Als laatste de planken op gelijke hoogte gezet met de andere planken die er al stonden van OPMAATZAGEN.nl. Ik ben er heel erg blij mee en zal vaker mijn planken op maat bestellen bij OPMAATZAGEN.nl.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

22,0 cm diepte
80,0 cm in de breedte

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Superblij met mijn mooie planken. Hebben een strak en elegant uiterlijk.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek met 2 afgeronde hoeken80,0 x 25,0 cm, hoek radius 5,0 cm
5 x
81,60
81,60
5 x
Andere projecten van Naziha
Gerelateerde projecten
>