Zelfgemaakte camperbus tafel/bank van Multiplex, door Laurens

1 minuut
Like deze post!
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb een multiplex beuken tafel gemaakt die gemakkelijk tot bankje kan worden omgetoverd. Dit zodat ik een fijne werktafel in mijn camperbusje heb die snel een bankje kan worden als ik lekkerder wil zitten.

Zelfgemaakte uitklaptafel

De onbewerkte plaat heb ik met Royal vloer olie in-geolied. Aan de muurzijde heb ik er een metalen hoekprofiel in geschroefd (na de gaatjes te hebben voorgeboord) en ik heb een plastic voet bevestigd waar een aluminium poot in past die op hoogte verstelbaar is.

Met resthout heb ik 2 plankjes gemaakt die precies naast het tafelblad passen als deze als bankje wordt gebruikt. Dit heb ik gedaan door met een stuk papier de vorm uit te knippen die ik wilde, die over te trekken op het hout en dat vervolgens met een figuurzaag te zagen. Op het bankje liggen kussens die mijn vriendin gemaakt heeft. Zo is er geen verloop te voelen als je op het bankje zit.

Het opvulhout heb ik 2x gelakt en geschuurd. Dit omdat je het hout niet ziet als je er op zit maar omdat het wel fijn is als het geen vocht opzuigt.

Camper tafel/bank op maat

De tafel is 80,0 * 62.5 cm met afgeronde hoeken aan de kopse kant met een radius van 17,0 cm.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek met 2 afgeronde hoeken62,5 x 80,0 cm, hoek radius 17,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1Afronden boven en onder 4 mm
Korte zijde 1Afronden boven en onder 4 mm
Korte zijde 2Afronden boven en onder 4 mm
Hoek AAfronden boven en onder 4 mm
Hoek BAfronden boven en onder 4 mm
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Schets
Camperbus tafel/bank
Gerelateerde projecten
>