Zelfgemaakt minimalistisch kastje van Multiplex Populier, door Skander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Skander

Skander

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Voor onze kleine studio hebben wij een kastje gemaakt om meer opslag te creëren. De twee deuren gaan open door erop te duwen. Daarin zijn er 4 plankjes om allerlei objecten op te zetten. Aan de boven kant zijn er twee vakken opengehouden. Het kastje hebben wij op poten gezet. Die hebben we online besteld bij een Scandinavische zaak.

Minimalistisch opbergkastje

Nadat wij de multiplex populier platen hebben besteld, hebben we ze nog bewerkt met de hulp van een bovenfrees om mooie verbindingen te maken, zonder schroeven. De aansluitingen werden ook versterkt met de hulp van een lamellenfrees. De scharnieren hebben wij ook zelf geïnstalleerd in combinatie met een push to open systeem. Hierdoor waren handgrepen niet nodig. Dat heeft voor een extra minimalistische look gezorgd. Het hout hebben wij met een licht glanzend parket lak afgewerkt.

Kastje op maat gemaakt

90,0 x 90,0 x 25,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Skander en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 232,98


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken