Werkplek uitbouw in Scandinavische stijl, door Bas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bas

Bas

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In onze aanbouw aan de zijkant hebben we een aparte hoek ingericht als werkplek door een mooi op maat gemaakt grenen meubelplaat op te hangen. Door de schuine lijnen in ons huis was er een schuine kant nodig.

Een bureau met schuine kanten zelf maken

Eerst alles gemeten en daarna op internet de middelbare school wiskunde truc SOSCASTOA gebruikt om de lengte van de korte kant te kunnen berekenen. Er was echter nog een schuine kant nodig deze hebben we zelf gezaagd met een cirkelzaag. Dit is simpel te doen door de plaat tegen de muur aan te zetten. De ruimte te meten en deze af te tekenen aan de korte kant zodat je de perfecte schuine zaagsnede krijgt. Tevens hebben we een wandcontactdoos erin gezet middels een gatzaagboor.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

300,0 cm lange kant, korte kant 180,0 cm, breedte 60,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 358,55


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken