Je bent hier: Werkblad voor zelfgemaakte buitenkeuken, door Roy

Werkblad voor zelfgemaakte buitenkeuken, door Roy

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Buiten
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Goedendag klussers! ik ben bezig geweest met een mooie buitenkeuken. Ik zit zelf in de metaal dus heb op m’n werk een mooi stalen frame in elkaar gezet. M’n kameraad vroeg ernaar of ik zoiets kon en ik kreeg er zoveel skik van dat ik er voor mezelf ook 1 heb gemaakt! Ik heb de buitenkant met Douglas Larixhout bekleed en mooi in larixolie gezet. Natuurlijk moest er een tafelblad op komen en daar kwam ik op “OPMAATZAGEN.nl” tegen. Ze hebben het perfect op maat gezaagd en ligt nu op m’n buitenkeuken! Het blad word nog behandeld maar het staat fantastisch. Erg blij met het resultaat! Nu hopen op mooi weer!

Buitenkeuken op maat

Een mooi stalen frame gemaakt en dat zwart met structuur laten poedercoaten bij Disselhorst-metaal waar ik werk. Ik heb Douglas Larix hout besteld 200×20 mm en behandeld met Larixolie om de kleur te behouden. Er moet nog een 2e laag op maar dan is het klaar en vergrijst het niet! Het blad kun je van natuursteen doen maar ik heb gekozen voor een Multiplex blad. Dat ik door “ OPMAATZAGEN.nl” heb gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn. Ik ben er wel trots op!

De afmetingen van het blad

De tafel is 177,0×70,0 cm

Boodschappenlijst
Gerelateerde projecten
>