Je bent hier: Trap en Kastdeuren van Sarah

Trap en Kastdeuren van Sarah

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben in huis twee nieuwe projecten gemaakt:

Mijn eerste project: Stootborden op de trap.

In plaats van de standaard vloerbedekking, laminaat of lak wilde ik een originele warme uitstraling en vond dat OSB over deze kwaliteiten beschikt. Omdat de stootborden op maat zagen een erg precies werkje is, raad ik niemand aan dit met de hand te doen! Het is een simpel klusje met houtlijm en het heeft exact het resultaat waar ik hoop had gehoopt.

Mijn tweede project: Deuren voor de inloopkast.

Na het eerste project was ik zo tevreden over het OSB en hoe makkelijk het op maat werd gezaagd en thuis werd bezorgd, dat ik heb besloten om hiermee mijn inloopkast te voorzien van deuren. Met de stoere zwarte scharnieren en handgrepen is het geheel een opvallend en origineel ontwerp geworden. Omdat de kast geen ‘plafond’ had heb ik deze ook voorzien van OSB en met magneetsnappers blijven de deuren goed dicht. Omdat de kast erg groot is waren deuren op maat laten maken kostbaar en nu heb ik iets om super trots op te zijn, heb ik veel geld bespaard en ziet de ruimte er netjes en opgeruimd uit!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)196,0 x 71,8 cm
1 x
14,48
14,48
1 x
2
2
Rechthoek (gezaagd)194,8 x 71,8 cm
1 x
14,39
14,39
1 x
3
3
Rechthoek (gezaagd)218,6 x 93,0 cm
4 x
83,68
83,68
4 x
Gerelateerde projecten
Nieuwe wandkast door Antoon Doe het zelf

Nieuwe wandkast van massief eiken en staal, door Antoon

Ik heb een wandrek gemaakt met een stalen frame wat ik heb laten poedercoaten, met daarin eiken hout... Read more
Woonkamer Stellingkast
Bed headboard, door Jacco Doe het zelf

Strak zelfgemaakt bed headboard, door Jacco

Van losse onderdelen hout zelf een headboard maken. Jacco bestelde het materiaal op maat en had binn... Read more
Slaapkamer
Oude badmaker omtoveren tot waskamer, door Susanne Doe het zelf

Oude badmaker omtoveren tot waskamer, door Susanne

Susanne wilde haar oude, ongebruikte badkamer nuttig gebruiken, hierdoor realiseerde ze een praktisc... Read more
Wasruimte Wasmachine ombouw
Dakkapel plafond MDF, door Edward Doe het zelf

Dakkapel plafond van MDF, door Edward

Voor de reparatie van het plafond van de dakkapel moest er een nieuwe plaat tegenaan geplaatst worde... Read more
Slaapkamer Plafond
>