Je bent hier: Trap en Kastdeuren van Sarah

Trap en Kastdeuren van Sarah

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben in huis twee nieuwe projecten gemaakt:

Mijn eerste project: Stootborden op de trap.

In plaats van de standaard vloerbedekking, laminaat of lak wilde ik een originele warme uitstraling en vond dat OSB over deze kwaliteiten beschikt. Omdat de stootborden op maat zagen een erg precies werkje is, raad ik niemand aan dit met de hand te doen! Het is een simpel klusje met houtlijm en het heeft exact het resultaat waar ik hoop had gehoopt.

Mijn tweede project: Deuren voor de inloopkast.

Na het eerste project was ik zo tevreden over het OSB en hoe makkelijk het op maat werd gezaagd en thuis werd bezorgd, dat ik heb besloten om hiermee mijn inloopkast te voorzien van deuren. Met de stoere zwarte scharnieren en handgrepen is het geheel een opvallend en origineel ontwerp geworden. Omdat de kast geen ‘plafond’ had heb ik deze ook voorzien van OSB en met magneetsnappers blijven de deuren goed dicht. Omdat de kast erg groot is waren deuren op maat laten maken kostbaar en nu heb ik iets om super trots op te zijn, heb ik veel geld bespaard en ziet de ruimte er netjes en opgeruimd uit!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)196,0 x 71,8 cm
1 x
15,44
15,44
1 x
2
2
Rechthoek (gezaagd)194,8 x 71,8 cm
1 x
15,34
15,34
1 x
3
3
Rechthoek (gezaagd)218,6 x 93,0 cm
4 x
89,20
89,20
4 x
Gerelateerde projecten
>