Je bent hier: Strakke dressing met zwarte mdf planken, door Ben Peeters

Strakke dressing met zwarte mdf planken, door Ben Peeters

1 minuut
Like deze post!
Wonen
Binnen
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb een wanddressing gemaakt uit staal in combinatie met zwarte mdf planken. Die ik besteld heb bij OPMAATZAGEN.nl. Ik heb gekozen voor de zwarte mdf planken van 22mm dik. De zwarte look past wel bij het geheel, en de 22mm dikte was wel nodig om de overbrugging te maken. Ik bestelde 4 planken van 53,0cm op 125,7cm en 2 planken van 53,0cm op 127,2cm. Deze zijn exact zo geleverd. Zelf heb ik nog de kantjes verwijderd zodat de planken mooi tot aan de muur kwamen. Zelf ben ik zeer tevreden met het resultaat. Bedankt voor de levering van de mdf planken.

 

Wanddressing op maat

Eerst ben ik gaan opmeten. Dan heb ik een 3D schets gemaakt, en een productie tekening. Daarna heb ik het staalwerk gemaakt, in de atelier. Dit koste me een goede dag werk. Dit laten poederlakken.
Dan heb ik het staalwerk tegen de muur gemonteerd. Daarna opgemeten welke maten ik nodig had voor de mdf planken. Zodat deze heel mooi zouden aansluiten aan mekaar. Ben zelf zeer tevreden met het eindresultaat.
Alles bij elkaar heb ik een 2tal dagen werk gehad.

Ik heb zelf geen website, maar gebruik een Instagram pagina om mijn werkjes te tonen. Je kan mij vinden onder volgende naam: The_steelhouse

De afmetingen van het project

Dit is een dressing van 210,0cm hoog op 250,0cm breed.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Heel handig en gemakkelijk. waarvoor dank 🙂

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)125,7 x 53,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Product eigenschappen
4 x
158,36
158,36
4 x
2
2
Rechthoek (gezaagd)127,2 x 53,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Product eigenschappen
2 x
80,12
80,12
2 x
Gerelateerde projecten
>