Speelbank voor de kinderen

22 augustus 2019 
Ruimte huiskamer
Wonen Buiten
Klusniveau
Prijs 96,56

Voor in mijn nieuwe huis heb ik lang gezocht naar een kast om speelgoed op een mooie manier in op te kunnen bergen. Geïnspireerd door een aantal Pinterest voorbeelden, heb ik drie Ikea ladekasten aan elkaar gemaakt en op het geheel een op maat gezaagde plank gelegd. Na ontvangst van de plank heb ik deze gelakt en op de kasten gelijmd. Tot slot heb ik het geheel afgemaakt met mooie handvatten op de ladekasten. De speelbank wordt dagelijks met veel plezier gebruikt voor spelletjes, Lego en ander speelgoed. Ook is de bank een mooie aanvulling op de inrichting van de woonkamer!

Winkelwagen inhoud
 • Timmerpaneel Vuren 18 mm
  Rechthoek (gezaagd): 270,2 x 50,8 cm Product eigenschappen
  Afwerkingen:
  Lange zijde 1 Afronden boven 4 mm
  Lange zijde 2 Afronden boven 4 mm
  Korte zijde 1 Afronden boven 4 mm
  Korte zijde 2 Afronden boven 4 mm