Je bent hier: Salontafel met een eiken blad en matzwarte poten

Salontafel met een eiken blad en matzwarte poten

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Ik heb een salontafel gemaakt met inox frame en een eiken blad. Afmeting: 115,0 bij 115,0 cm Totale hoogte 30,0 cm. Het eiken blad heeft een dikte van 19 mm.

Hoe heb je jouw tafel gemaakt?

Ik heb een salontafel met inox frame en eiken blad gemaakt. Eerst heb ik het inox frame op maat gemaakt en gelast en daarna de bevestigingsgaten geboord om het blad aan het frame vast te maken. Het frame heb ik vervolgens matzwart gespoten. Ik heb een eiken blad besteld bij OPMAATZAGEN.nl waarvan ik zeer tevreden ben wat betreft afwerking, kwaliteit en levering. Het eikenblad heb ik licht geschuurd en daarna twee maal vernist. Daarna heb ik de bevestigingsgaten om het blad aan het frame te bevestigen voorgeboord en vervolgens bevestigd met houtvijzen.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen van het eiken blad zijn 115,0 bij 115,o cm met een dikte van 19 mm. De totale hoogte van de salontafel is 30,0cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, afwerking en levering van het materiaal!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Vierkant115,0 x 115,0 cm
Afwerkingen
Zijde 1
Zijde 2
Zijde 3
Zijde 4
Product eigenschappen
1 x
259,26
259,26
1 x
Schets
Salontafel met eiken blad
Gerelateerde projecten
  • gozen schreef:

    Waar kunnen we zwarte poten vinden ?

    • Roos - OPMAATZAGEN.nl schreef:

      Hoi Gozen, bedankt voor je vraag. De zwarte stalen poten zijn op maat gemaakt door de klant zelf. Hiervoor heeft hij roestvrij staal gebruikt, deze aan elkaar gelast en vervolgens mat zwart gespoten. Op de volgende website worden soortgelijke stalen tafelonderstellen aangeboden: https://www.kaldenbach-meubels.nl/. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag!

  • >