Je bent hier: Ronde tafel van Betonplex Berken Wit, door Myrna

Ronde tafel van Betonplex Berken Wit, door Myrna

Like deze post!
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Van een rond gezaagde plaat betonplex hebben we een uniek tafelblad gemaakt. Vooral de kopse kant met alle hout lagen vind ik erg mooi geworden.
De metalen witte poot hebben we apart gekocht.

Hoe heb je de tafel gemaakt?

De tafelpoot hebben we apart gekocht. Vervolgens hebben we bij OPMAATZAGEN.nl het tafelblad besteld. Ik was erg blij met het witte betonplex. Zo is het blad meteen bestand tegen een stootje en de kopse kant geeft het een Scandinavische uitstraling. Voor de stevigheid van het monteren van de poot aan het blad, hebben we een extra ronde cirkel besteld. Die is van wit populieren multiplex, 18mm dik. De kleinere cirkel hebben we aan de onderkant van het blad gelijmd en geschroefd. Op die manier hebben de schroeven waarmee we de tafelpoot vast hebben gezet meer grip.

Wat zijn de afmetingen van het tafelblad

De diameter van het tafelblad is 140,0 cm, dikte is 18 mm.

Ervaring met OPMAATAGEN.nl

Heel blij met OPMAATZAGEN.nl! Veel keuzes mogelijk, keurig gezaagd en tot in de woonkamer geleverd. Ik had vooraf wat vragen en die waren via Instagram ook snel beantwoord.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
CirkelDiameter 140,0 cm
Eigen kenmerk: Made by MAF
Afwerkingen
Buitenrand
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
2
2
CirkelDiameter 75,0 cm
Afwerkingen
Buitenrand
Product eigenschappen
1 x
31,67
31,67
1 x
Gerelateerde projecten
  • Schelfaut Ludwig schreef:

    Graag wil ik een rond tafelblad op maat laten maken. Ik heb daarvoor een bestaande voet. Moet ik deze voet via foto’s en maten doorgeven? “Zodoende kunnen jullie dan mij goed informeren. hoe het blad vast te maken op de voet Graag een antwoord aub

    • Roos - OPMAATZAGEN.nl schreef:

      Goedendag, bedankt voor je vraag. Doordat wij enkel het plaatmateriaal op maat leveren is onze kennis over tafelpoten minimaal. We willen graag met je meedenken, zou je de foto’s van het onderstel en afmetingen willen mailen naar klantenservice@opmaatzagen.nl? Met vriendelijke klusgroet, Roos

  • >