Je bent hier: Plankenwand van MDF in studio/werkruimte

Plankenwand van MDF in studio/werkruimte

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

In mijn studio/werkruimte heb ik een plannenwand gemaakt. Hiervoor heb ik doodnormale wandbeugels gebruikt icm MDF planken. In de toekomst komen hier deuren voor om een rustiger geheel te krijgen.

Hoe heb je de wand gemaakt?

Het doel van het project was om één wand te maken waar alle opbergruimte van de gehele ruimte in zit. Geen extra kasten. De kast in de hoek op de foto gaat weg. De volgende stap is het maken van deuren in zwart MDF.

Voor deze wandplanken heb ik normale verticale beugels gebruikt. Dit was restmateriaal wat ik heb kunnen hergebruiken. Omdat onderin de wand een koker zit, had ik te maken met een hele rare hoogte. Hierdoor moest ik alle verticale beugels korter zagen.

Omdat het om een brede wand gaat: (370,0 cm) heb ik voor elk stuk twee planken van 185,0 cm gebruikt.

De schets in Sketchup is alleen maar bedoeld om de maten uit te rekenen.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 370,0 cm breed x 120,0 cm hoog.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Erg fijne service. Hiervoor ga ik niet meer zelf zagen. Ik kom terug voor de deuren.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)185,0 x 40,0 cm
8 x
116,00
116,00
8 x
Schets
Plankenwand in studio
Andere projecten van Gilles
Gerelateerde projecten
>