Op maat gemaakte lichtbakken/gapetten voor toonzaal, door IXINA TURNHOUT

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

tb

tb

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Berthil

Als klant van OPMAATZAGEN.nl zijn we erg tevreden met de geleverde goederen, we hebben voor onze totaal gerenoveerde toonzaal van onze keuken winkel op maat gezaagde en voor geverfde platen besteld om gapetten te maken, dit zijn bakken om lichten en dampkappen in de toonzaal in op te hangen, een soort zwevend verlaagd plafond.

Toonzaal renoveren met MDF

Zie foto’s. Het werken ging supervlot doordat alles op tijd geleverd werd zoals besteld.

Doordat alles op maat gezaagd én uitgezaagd op tijd geleverd werd was het in elkaar zetten en ophangen erg gemakkelijk en konden we vlot doorwerken. Alvast bedankt voor jullie goede service, en het resultaat mag gezien worden, al onze klanten vinden onze toonzaal erg mooi dit natuurlijk mede door de net afgewerkte verlaagde plafonds gemaakt met materiaal van jullie van OPMAATZAGEN.nl dank u wel vanwege IXINA TURNHOUT België (Kemp-IX)

De afmetingen van het project

Diverse maten van 100,0 cm × 250,0 cm en 15,0 cm hoogte, tot 200,0 cm × 300,0 cm en 15,0 cm hoogte

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van tb en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 556,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken