Een bioscoopscherm onopvallend wegwerken!

6 september 2019 
Ruimte Studio Thuisbioscoop
Wonen Binnen
Klusniveau
Prijs 137,33

Met het door OPMAATZAGEN.nl gezaagde lichte multiplex van populierenhout hebben wij een ombouw gemaakt voor in onze kantoorbioscoop. Wij hebben een studio voor fotografie en video en via het scherm kunnen wij ons werk presenteren. Maar het scherm is gewoon niet zo mooi door zijn afmetingen, plek en het opvallende wit. Daarom wilden we hem verbergen met een ombouw in dezelfde kleur als de muur. Omdat de totale breedte 4 meter is hebben we de ombouw eerst in twee losse delen in elkaar geschroefd en deze weer verbonden met lange liggers. Alle schroefgaten hebben we verzonken, gevuld en geschuurd zodat je ze niet meer ziet. De ombouw hebben we op een reeks muurbeugels gelegd en van onder blind vastgeschroefd. Tot slot hebben we de verf aangebracht (Pure & Original Marrakech Walls, Dried Clay) zodat het een geheel is geworden met de muur. Het scherm is nu pas zichtbaar als we wat gaan laten zien en we zijn er erg blij mee.

Dit project is gerealiseerd door: Lars

Winkelwagen inhoud