Nieuw boeiboord voor dakkapel

19 augustus 2019
Ruimte Dakkapel
Wonen Buiten
Klusniveau
Prijs 122,07
Het rolluik van de dakkapel is weggewerkt achter het boeiboord. Mooi; maar minder als het koord van het rolluik stuk gaat. Om niet de hele boel te hoeven slopen (dak-trim en bitumen dak) heb ik besloten om het boeiboord er af te zagen. Toen dat gebeurd was ben ik op zoek gegaan naar nieuw materiaal. Ik heb gezocht naar Multiplex Okoumé Watervast Gegrond, omdat dit er origineel ook op zat. Voorheen bestond het boeiboord uit twee delen met in het midden een naad. Ik vond dat minder mooi en wilde nu een boeiboord uit één (1) geheel. De doe-het-zelf zaken konden de lengte van 288 centimeter niet leveren. Een groothandel in bouwmaterialen kon dat wel maar dan moest ik een complete plaat afnemen en dat liep behoorlijk in de papieren. OPMAATZAGEN.nl bood daarin een uitkomst door grote maten te leveren en alleen maar in kosten te brengen wat er daadwerkelijk nodig is.
Winkelwagen inhoud