MDF opbergkasten op wielen maken, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pascal

Pascal

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Op de zolderkamer onder het schuindak heb ik verrijdbare opbergkasten gemaakt, zodat je minder verloren ruimte hebt en als je de kast vooruit trekt kan je gemakkelijker bij jouw spullen.

Ruimtewinners onder een schuin dak zelf maken

Eerst de bodem gemaakt met de wielen, vervolgens de kasten in elkaar gezet en als laatste de kasten op de bodem vast geschroefd. Alles is met houtlijm en schroeven in elkaar gezet. Ik heb het wel een beetje moeten verstevigen met een aantal latjes omdat de planken die ik besteld had 12 mm dik zijn.

Tip: Het zou al beter gaan met platen van 18 mm of 22 mm dik. De andere kant van de zolder ga ik met platen van 18 mm dik maken.

Ruimtewinner op maat maken

De buitenmaten van de kasten zijn 2x 1100x1320x830 mm en 1x 800x1320x830 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 410,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken