Je bent hier: Mat zwart televisiemeubel 5 deurs, 7 vakken en met achterwand, door Thomas

Mat zwart televisiemeubel 5 deurs, 7 vakken en met achterwand, door Thomas

2 minuten
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

We hebben een mat zwart televisiemeubel gemaakt met 5 deuren onderin, 7 vakken en een achterwand. Ook hebben we vijf spotjes in de kast gemonteerd.

Zwart Tv meubel

We hebben de kast ontworpen op basis van kast GOOF. We hebben de kast in MDF Zwart V313 besteld. Daarna in elkaar gezet, schroefgaten dicht geplamuurd, de kast geschuurd, de kast voorzien van twee lagen mat zwarte verf en alle kabels aangesloten en netjes weggewerkt. We hebben verf gebruikt op waterbasis. We hebben de randen niet afgekit. We hebben ongeveer vier weekenden gedaan over het in elkaar zetten en het afwerken van de kast, maar het resultaat mag er zijn!

Tv meubel op maat

De kast is 259,0 cm hoog, 245,0 cm breed en 40,0 cm diep

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

We zijn super blij met op onze nieuwe kast! Ook zijn we goed geholpen door OPMAATZAGEN.nl voor het schetsen van de kast en de kast werd snel geleverd. Tevens werd alles geleverd zonder verpakkingsmateriaal wat heel fijn was. Duurzamer natuurlijk en zo hoefden we het ook niet af te voeren. Wel is het ons tegengevallen hoeveel werk het nog was om de kast af te werken. We hebben er nu wel een stuk of vier weekenden in totaal aan gewerkt. Het in elkaar zetten ging vrij snel, hoewel je wel minstens drie man nodig hebben met de grootte van deze kast. Dat het zo lang duurde voordat de kast helemaal af was kwam met name doordat we de spotjes pas hebben gemonteerd toen de kast in elkaar stond (zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing) en door dat het schuren en verven veel werk is met een grote kast. Het plaatsen van de spotjes hadden we overigens dus vooraf moeten doen. En misschien hadden we achteraf wel nagedacht over het bestellen van een kast die al helemaal mat zwart afgelakt is. Maar in ieder geval zouden we OPMAATZAGEN.nl dus aan iedereen aanraden!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Afmetingen
Hoogte259,0 cm
Breedte245,0 cm
Diepte40,0 cm
Kleur
Indeling
Aantal open vakken8
Aantal vakken met deurtjes1 (1x MDF Zwart V313 18 mm)
Aantal vakken met dubbele deurtjes2
TV-nis1 x MDF Zwart V313 18 mm
Dikte staanders en liggers
Staanders binnenin5,0 cm
Liggers binnenin5,0 cm
Buitenranden
Bovenrand5,0 cm
Onderrand5,0 cm
Linkerrand5,0 cm
Rechterrand5,0 cm
Extra opties
Legplanken2 (2x MDF Zwart V313 18 mm)
Aantal uitsparingen voor spotjes5,0 | ø 44,0 mm
Uitsparing voor bestaande plintJa: achterkant
Plint Diepte2,0 cm
Plint Hoogte12,0 cm
AchterwandJa: MDF Zwart V313 9 mm
Product eigenschappen
1 x
3.840,00
3.840,00
1 x
Gerelateerde projecten
>