Massief eikenhouten bar voor keukeneiland, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jeroen

Jeroen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hadden de wens om een kleine ontbijtbar aan onze keukeneiland te maken. Wij vonden op de website een voorbeeld en hebben het iets aangepast zodat hij bij onze keukeneiland zou passen. Wij hebben de bar iets groter besteld, zodat hij netjes over het keukenblad valt.

Ontbijtbar op maat

Wij hebben het pakket van OPMAATZAGEN.nl op kunnen halen bij een bezorg punt, waardoor wij al snel aan de slag konden. Doordat het hout al op maat gezaagd was, konden wij al snel de zijpanelen met het bovenpaneel vast schroeven. Voor extra stevigheid hebben wij een hoekbeugel aan de onderkant in de hoeken van het bovenblad geplaatst. Het hout is overigens mooi afgewerkt en eventueel zou je er voor kunnen kiezen om een mooie lak aan te brengen. Dit hebben wij (nog) niet gedaan. Met de twee leuke krukken, was onze nieuwe ontbijtbar zo af! Wij zijn erg tevreden, en past zo helemaal in ons interieur.

De afmetingen van het project

Het hout is 33,0 cm diep, en de zijpanelen zijn 95,0 cm hoog en het bovenblad is 1,25 m lang. LxBxH: 125,0 x33,0 x95,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 520,41


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken