Kindermeubel met keukentje van Grenen hout, door Sjors

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sjors

Sjors

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Praktisch en leuk opbergmeubel voor de kinderen

Een kinderbureautje met grote lade om speelgoed in op te bergen. Daarnaast hebben wij een Ikea keukentje gekoppeld aan dit meubel met een zelfde kleur achterwand.

De montage van het lage bureau

Eerst zijn alle delen in de transparante lak of mosterd gele kleur geverfd. Dit geheel is 2 keer herhaald en daarna is alles in elkaar geschroefd. Als laatste is het werkblad nog 1 keer extra in de transparante lak gezet. Het blad wordt aan de zijkanten ondersteund door stalen hoek profieltjes en aan de achter zijde zit deze vast geschroefd aan de achterwand. Het keukentje is door middel van stalen koppel stripjes aan elkaar gekoppeld. Zo vormt het keukentje 1 geheel met het bureau.

De buitenmaten van het kinderbureau

L190,0 x B52,0 x H50,0 (Achterwand: H100,0) + Ikea keukentje van 72,0 cm breed.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sjors en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 346,09


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken