Keuken als nieuw: keukenrenovatie met MDF vochtwerend!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

I

I

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Make over van een oude keuken door alle frontjes te vervangen. De keuken zelf (blad en kasten) waren nog prima, maar de kast fronten vergeeld en beschadigd.

Frontjes vervangen met MDF

Na 20 jaar waren de keukenfrontjes niet meer van deze tijd. Alles nauwkeurig opgemeten en totaal 28 planken op maat in watervast MDF besteld. Na een weekje kwam alles perfect binnen, op de mm nauwkeurig! Super strakke afgeronde hoeken (radius 4) en de delen in verstek ook exact 45 graden. Gaten geboord voor de scharnieren en toen mat polarwit laten spuiten.

Dagje monteren en stellen: én de keuken is weer als nieuw voor iets meer dan 1000 euro! (Totaal voor hout en laten spuiten)

De buitenmaten van het project

Royale keuken

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van I en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 471,37


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken