Kastdeuren van MDF Blank, door Casper

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Casper

Casper

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Wij hebben kastdeuren om maat laten zagen en hebben deze vervolgens zelf met grondverf geschilderd en daarna met een matte, groene lak geschilderd.
Er was in het begin 1 plankje niet geleverd maar we hebben gelijk gebeld en die werd de volgende dag bezorgd. Helemaal prima! We zijn er erg tevreden over en hebben veel complimenten gehad over de kastdeuren. Alle deuren die we op maat hebben laten zagen zijn recht en netjes afgewerkt. Ook was de service helemaal prima en hadden we snel de juiste persoon aan de telefoon over het plankje dat we miste! Het is helemaal top! We zijn er erg blij mee!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Casper en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 305,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken