Je bent hier: Huisje met betonplex legplanken voor tuingereedschap, door Ben

Huisje met betonplex legplanken voor tuingereedschap, door Ben

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Buiten
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb naast mijn huis een afdakje/huisje gemaakt voor het opbergen van mijn tuingereedschappen. Het bestaat uit een stalen profiel waarin aan de buitenkant eikenhouten planken van 28 mm gemaakt zijn. Bovenop het stalen profiel is een pannendakje gemaakt. In het huisje zijn opbergschappen gemaakt van betonplex platen die ik bij opmaatzagen.nl besteld heb. Deze heb ik exact op maat laten maken en pasten precies in het bestaande profiel. De zaagkanten heb ik nog even met bootlak afgewerkt zodat ze nog wat langer tegen de weersomstandigheden kunnen.

DIY opberghuisje voor in de tuin

Profiel van staal gemaakt waarin aan de buitenkant het eikenhout gemaakt kon worden en in de binnenkant het betonplex als opbergschap. Het staal is met hammerite afgelakt en de eiken planken in de gekookte lijnolie gezet. De betonplex platen heb ik vastgezet met schroeven en voor de tijd heb ik de randen van de platen met bootlak afgewerkt zodat deze goed tegen vochtige weersomstandigheden bestand zijn. Het hout heb ik pas in het huisje gemaakt nadat ik het profiel op bandjes geplaatst heb buiten. Ook toen pas het dakje erop gemaakt.

De afmetingen van het project

113,5×71,5 cm b

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl heeft mijn order snel en netjes afgewerkt. Precies de juiste maat en conform omschrijving op de website. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)113,5 x 71,5 cm
3 x
103,65
103,65
3 x
Gerelateerde projecten
Televisiekast Zelf bouw meubels

Maatwerk televisiekast van zwart eiken, door An

Geef je vakkenkast een unieke look door te kiezen voor spaanplaat met een melamine toplaag. An koos ... Read more
Huiskamer TV-meubel
Werkplek met veel opbergruimte Zelf bouw meubels

Op maat gemaakte werkplek met veel opbergruimte, door Nienke

Nienke ging voor haar tweede maatwerk vakkenkast. Deze keer werd het een kast voor in haar werkruimt... Read more
Vakkenkast
Nieuwe wandkast door Antoon Doe het zelf

Nieuwe wandkast van massief eiken en staal, door Antoon

Ik heb een wandrek gemaakt met een stalen frame wat ik heb laten poedercoaten, met daarin eiken hout... Read more
Woonkamer Stellingkast
Bureau studeerkamer Doe het zelf

Bureau van MDF Lakdraag voor in de studeerkamer

Een bureau op maat kun je heel makkelijk zelf maken. Als je het blad dan ook nog eens door ons op ma... Read more
Studeerkamer
>