Grote wandkast compleet op maat, door Sandra

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Het praktische rariteitenkabinet

Een kast waarin alle, in de loop van de jaren, verzamelde spullen een mooie plek krijgen. Alles komt zo goed tot zijn recht en de rest van de kamer blijft rustiger. Ik wist zeker dat ik graag een kast wilde met een duidelijk karakter. Geen dunne plankjes dus; dit is het resultaat!

Een wandkast waar voor alles een plekje gecreëerd is

Ik heb foto’s gemaakt van alle spullen die volgens mij een plaats in de kast verdienden. Daarna ben ik gaan tekenen. Door de verschillende formaten zou het zeker geen kast met standaard vakken kunnen worden. Uiteindelijk heb ik wel gekozen voor symmetrie. Tijdens het tekenen kwam het idee dat een rij vakken met deurtjes toch wel heel handig zou zijn. Ik heb deze niet op de grond geplaatst om de kast iets lichter te laten tonen.

Wandkast op maat

321,0 x 240,0 cm, zie de schets voor gedetailleerde informatie.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Doordat je bij OPMAATZAGEN.nl ook de dikte van de planken kunt bepalen kon ik precies de kast tekenen die ik graag wilde. Het hele pakket werd keurig thuis bezorgd, de bezorgers vonden het wel wat veel. De nummering werkt heel goed. Ik ben heel blij met mijn “eigen” kast.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Afmetingen
Hoogte240,0 cm
Breedte321,0 cm
Diepte40,0 cm
Kleur
Indeling
Aantal open vakken19
Aantal vakken met dubbele deurtjes4 (4x MDF Lakdraagfolie 18 mm)
Dikte staanders en liggers
Staanders binnenin5,0 cm
Liggers binnenin5,0 cm
Buitenranden
Bovenrand5,0 cm
Onderrand10,0 cm
Linkerrand5,0 cm
Rechterrand5,0 cm
Extra opties
Legplanken4 (4x MDF Lakdraagfolie 18 mm)
Aantal uitsparingen voor spotjes8,0 | ø 68,0 mm
Uitsparing voor bestaande plintJa: achterkant
Plint Diepte1,5 cm
Plint Hoogte6,0 cm
Voorkeur qua levering
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Schets
Rariteitenkabinet. Op maat gemaakte wandkast, door Sandra
Op maat gemaakte wandkast, door Sandra
Op maat gemaakte wandkast, door Sandra
Gerelateerde projecten
>