Grote inbouw wandkast van MDF, door Michel en Gerco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Michel

Michel

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Vanaf het ontwerp en technische tekening hebben wij deze wandkast in 4 blokken gemaakt. Greeploos, softclose en push to open systemen gemonteerd. Vervolgens ter plekke maatwerk geleverd. Alles opmaat laten zagen. En blijkt dat alles haaks en van zeer goede kwaliteit hout is.

Inbouw wandkast op maat

Op de werkplaats in 4 blokken gebouwd, daarna ter plekke opmaat inelkaar gezet. Dan blijkt hoe belangrijk haakse hoeken zijn. De stucadoor ooit had niet het juiste haakse gereedschap blijkbaar. Dus eea moest hersteld worden. Gelukkig is alles er waterpas en haaks ingekomen. Hierdoor moesten er toch in de open gedeeltes een achterwand komen. De schilder heeft de hele kast en achterwanden gespoten in ral9010. Spotjes en elektra aangelegd. Alles tot een groots einde gebracht.

De afmetingen van het project

214,0cm hoog en 362,1cm lengte

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Michel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.440,60


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken