Je bent hier: Eigengemaakt TV meubel van MDF lakdraag met eiken kleppen, door Ellen

Eigengemaakt TV meubel van MDF lakdraag met eiken kleppen, door Ellen

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb heel wat leuke winkels afgestruind naar het juiste tv meubel, maar het lukte niet. Ik had een bepaalde maat in gedachten en daardoor ontstond het plan om zelf iets te maken. Al zoekend op internet kwam ik bij OPMAATZAGEN.nl. Ik vond het leuk en spannend tegelijk. Wordt het precies zoals ik had uitgerekend? Zou de kwaliteit tegenvallen of meevallen?

Wat een heerlijk gevoel toen ik het pakket binnen kreeg en gelijk doorhad dat dit van goede kwaliteit is!! Hier ga ik verder mee aan de slag! Binnen no time stond de kast in elkaar en kon ik gaan aflakken. Dit heb ik gedaan met waterdragend zijdeglans RAL 9010. Dank jullie wel!

Een kast in RAL 9010 lakken

Ik heb eerst de beschrijving gelezen. Daarna heb ik alle losse delen in elkaar gezet. Nadat ik wist dat de kast klopte heb ik de kast weer uit elkaar gehaald. Met dit formaat was dat zeer makkelijk te doen! Toen alle delen 2x afgelakt met zijdeglans verf op watervaste. Dit droogt snel en ruikt niet, gelukkig. Daarna de kopse kanten verlijmd en de kast opnieuw heel vlot in elkaar gezet. Als laatste kon het inrichten, en natuurlijk het genieten beginnen!

Afmetingen van het TV meubel

LxBxH= 200,0×40,0x40,0 cm
Met zwarte pootjes zelf gekocht H=15,0 cm

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Afmetingen
Hoogte40,0 cm
Breedte200,0 cm
Diepte40,0 cm
Kleur
Indeling
Aantal open vakken2
Aantal kleppen2 (2x MDF Eiken Dosse Gefineerd 19 mm)
Dikte staanders en liggers
Staanders binnenin5,0 cm
Liggers binnenin5,0 cm
Buitenranden
Bovenrand5,0 cm
Onderrand5,0 cm
Linkerrand5,0 cm
Rechterrand5,0 cm
Extra opties
Legplanken2 (2x MDF Lakdraagfolie 18 mm)
Voorkeur qua leveringGeen voorkeur
Product eigenschappen
1 x
925,00
925,00
1 x
Schets
Tv meubel MDF, door Ellen
Gerelateerde projecten
>