Je bent hier: Eettafel op maat door Corine

Eettafel op maat door Corine

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Houten tafelblad op maat

Van een vurenhouten timmerpaneel met de afmetingen 200,0 x 80,0 cm en 28 mm dik, heb ik deze eenvoudige en landelijke eettafel gemaakt. Eerst heb ik de beide zijden van het paneel goed geschuurd. Vervolgens heb ik het hout in een vlekwerende beits gezet zodat de tafel tegen een stootje en kringetje kan. Daarna heb ik aan de onderkant van het paneel houten balkjes geplakt zodat de poten niet kunnen verschuiven. De poten van de eettafel bestaan uit metalen schragen. Deze geven de tafel een robuust uiterlijk. De accessoires, stoelen en het bankje maken deze eettafel helemaal compleet. Het eindresultaat mag er zijn, vind ik zelf.

Boodschappenlijst
Gerelateerde projecten
  • Ricardo schreef:

    Welke kleur beits is er voor deze tafel gebruikt?

  • >