Een ombouw maken voor markiezen

5 augustus 2019
Ruimte Buitenmuur
Wonen Buiten
Klusniveau
Prijs 163,13
Ik moest een nieuwe ombouw voor de markiezen hebben. Dit wilde ik zelf doen. De oude planken heb ik er af gehaald en opgemeten. Omdat de verticale planken verspringen, kon ik deze niet zelf zagen. Dus heb ik een tekening naar OPMAATZAGEN.nl gestuurd, en hebben we meermalen contact gehad. Daarna wisten ze precies wat ik wilde, en zijn ze, met het verspringen erin, gezaagd. Precies volgens tekening! Ik heb vervolgens de hoeken nog zelf rond gezaagd, en ze waren klaar om te schuren, gronden, af te lakken en op te hangen. Omdat het precies dezelfde maat was, kon ik de ombouw op dezelfde beugels terug hangen. Beugels wel even gelakt natuurlijk. Mede doordat OPMAATZAGEN.nl deze verspringen wél kon zagen, kon ik het verder zelf doen.
Winkelwagen inhoud