Een enorm werkeiland van bureaubladen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marijn

Marijn

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Nieuw kantoor nieuwe look. We zochten naar bureaubladen die de ruimte karakter kon geven. De standaard wit of houtprintjes voldeden hier niet aan. Uiteindelijk bij OPMAATZAGEN.nl terecht gekomen en daar zwarte bladen gevonden. Woensdag besteld, donderdag een week later al geleverd.

Onze oude bureaubladen gedemonteerd en deze nieuwe bureaubladen laten maken voor op onze bestaande Arhend bureauframes. De oude bladen waren met een paar schroeven los te draaien en deze nieuwe met dezelfde schroeven op het frame te monteren. Nog geen uurtje werk.

In totaal vormen de vier bureaus een enorm werkeiland van 360,0 x 160,0 cm waarbij elke werkplek afzonderlijk in hoogte te verstellen is.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken