Doe-het-zelf: Boeidelen vervangen van de schuur, door Ad

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Buiten
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De oude Boeidelen van onze schuur moesten nodig vervangen worden. Even zoeken op het web leverde al gauw boeidelen met vaste maten van 20, 25 en 30cm op. Ik had 12, 15 en 18cm nodig. Het alternatieve idee: een plaat watervast multiplex bestellen en laten zagen, maar dat werden er twee en dan heb je een groot stuk over. Wat moest ik daar mee?

Bij OPMAATZAGEN.nl kon ik de maten van de boeidelen opgeven en was er geen gezeur over de rest van de plaat. De stroken van 310,0 cm lang en 15,0 cm, 12,0cm en 18,0 cm breed zijn keurig verpakt en snel geleverd. Ik heb de delen met Frencken Houtsealer wit in de grondverf gezet, dit moest wel 2 keer en ik moest goed op de zijkanten letten. Ik heb het geheel met Sikkens Rubbol XD Gloss afgelakt. De achterzijde heb ik hier ook mee gedaan. Met de RVS schroeven van 4,5 x 50 heb ik de Boeidelen vastgeschroefd.

Leuk klusje, niet moeilijk, meeste tijd gaat zitten inwachten tot de verf droog is.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek310,0 x 22,0 cm
4 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
4 x
2
2
Rechthoek310,0 x 15,0 cm
2 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
2 x
3
3
Rechthoek310,0 x 12,0 cm
4 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
4 x
Gerelateerde projecten
>