Je bent hier: DIY: hoogslaper voor meer opbergruimte van Multiplex, door Sophie

DIY: hoogslaper voor meer opbergruimte van Multiplex, door Sophie

1 minuut
Like deze post!
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik wilde graag meer ruimte in mijn kamer doormiddel van deze planken kon ik een soort hoogslaper bouwen, zodat ik meer opbergruimte heb! Erg leuk.

Project hoogslaper!

Ik heb het eerst uitgetekend en de maten van de kastjes uitgerekend. Hierna ben in het op schaal gaan inrichten, ook heb ik onderzocht welk hout het beste als een ondergrond kon dienen. Nadat ik dit gedaan had heb ik uitgerekend hoe groot mijn platen zouden moeten worden. Toen alles besteld en begonnen met de kastjes in elkaar te zetten. Uiteindelijk konden de platen vast geboord worden aan het onderstel en tenslotte kon het bed erop.

De afmetingen van het project

205,0-150,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De platen waren snel geleverd ook was de klantenservice erg vriendelijk! Ze doen wat ze beloven 🙂

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)150,0 x 105,0 cm
2 x
109,78
109,78
2 x
Gerelateerde projecten
>