Je bent hier: Bestaande TV kast een Scandinavische look geven

Bestaande TV kast een Scandinavische look geven

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Ik heb bij jullie een grenen plaat besteld om de Scandinavische look in mijn woning te creëren. Deze look brengt warmte en rust in de woning.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Voor deze klus heb ik de hulp ingeroepen van een professionele vakman, namelijk Bart Lauwers van Kitvoegen Lauwers. Op en top een vakman. Weet wat de klant wilt en voert de opdracht vakkundig uit. Ik heb alvorens de bestaande kast voorzien van een neutrale kleur, namelijk wit. Dat rust biedt in de woning. Maar om de Scandinavische look in huis te brengen, wilde ik het blad in hout. Hij raadde mij grenen aan en om deze bij jullie te bestellen!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De afmetingen zijn 207,2 x 60,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Goede en snelle service, aanrader!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)207,2 x 60,0 cm
2 x
130,84
130,84
2 x
Gerelateerde projecten
>