Werkbladen

Keukens, kantoren, studieruimtes en nog veel meer werkplekken hebben allemaal iets gemeen. Ze hebben allemaal werkbladen! Vele klussers voor je hebben al werkbladen gemaakt van op maat gezaagd plaatmateriaal. Bekijk hun projecten en laat je inspireren!

Voor de mooiste projecten met een natuurlijke houten uitstraling gebruik je massief houten eiken panelen. Wil je meer weten? Lees hier alles erover!

Een fijne werkplek is belangrijk om je te kunnen focussen op je werk. Een bureau van underlayment heeft een naturel uitstraling en past in een modern Scandinavisch interieur. Wil je het bureau van Underlayment zélf ontwerpen of als bouwpakket bestellen? Goed nieuws! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je heel eenvoudig alle materialen op maat gezaagd. Jij hoeft het alleen nog in elkaar te schuiven!

Een prettige werktafel kan bijdragen aan de kwaliteit van jouw klus. Laat het materiaal voor jouw werktafel door ons op maat zagen en ga zelf aan de slag met de opbouw. Binnen een mum van tijd heb jij een perfecte plek voor de de uitvoering van jouw volgende klus, net als Guido.

Maak net als Pieter een tijdelijk aanrechtblad van zwart MDF! Het materiaal is vochtwerend en wordt gratis op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl! Bekijk hier de foto’s van het project.

Wasmachine uit het zicht? Maak net als Nicole een ombouw als oplossing om de wasmachine sfeervol weg te werken. Laat je inspireren!

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.

Marc heeft MDF lakdraag op maat gezaagd in de vorm van een driehoek besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Hiermee maakte hij een bureau. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Boris heeft een zwevend bureau gemaakt van Berken Multiplex en ook kabelgoten erbij gemaakt. Knap werk!

Sandra heeft zelf van op maat gezaagd okoumé multiplex een aanrechtblad gemaakt en afgewerkt met een betonlook.