Werkbladen

Maak je eigen bureau van underlayment
Handig zelf doen / DIY

Een fijne werkplek is belangrijk om je te kunnen focussen op je werk. Een bureau van underlayment heeft een naturel uitstraling en past in een modern Scandinavisch interieur. Wil je het bureau van Underlayment zélf ontwerpen of als bouwpakket bestellen? Goed nieuws! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je heel eenvoudig alle materialen op maat gezaagd. Jij hoeft het alleen nog in elkaar te schuiven!

Werktafel van MDF, door Guido
Wat anderen maakten

Een prettige werktafel kan bijdragen aan de kwaliteit van jouw klus. Laat het materiaal voor jouw werktafel door ons op maat zagen en ga zelf aan de slag met de opbouw. Binnen een mum van tijd heb jij een perfecte plek voor de de uitvoering van jouw volgende klus, net als Guido.

Tijdelijk aanrechtblad door Pieter
Inspiratie

Maak net als Pieter een tijdelijk aanrechtblad van zwart MDF! Het materiaal is vochtwerend en wordt gratis op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl! Bekijk hier de foto’s van het project.

Opberg-idee; de wasmachine uit het zicht
Inspiratie

Wasmachine uit het zicht? Maak net als Nicole een ombouw als oplossing om de wasmachine sfeervol weg te werken. Laat je inspireren!

Keukenblad door Twan
Inspiratie

Wat een goed idee van Twan! Hij maakte een keukenblad van MDF vochtwerend materiaal. Bekijk het resultaat.

Bureau gemaakt door Marc
Inspiratie

Marc heeft MDF lakdraag op maat gezaagd in de vorm van een driehoek besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Hiermee maakte hij een bureau. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Zwevend bureau door Boris
Inspiratie

Boris heeft een zwevend bureau gemaakt van Berken Multiplex en ook kabelgoten erbij gemaakt. Knap werk!

Aanrechtblad door Sandra
Inspiratie

Sandra heeft zelf van op maat gezaagd okoumé multiplex een aanrechtblad gemaakt en afgewerkt met een betonlook.