Zelfgemaakte steigerhouten schuifdeur van Robbie

1 minuut
Like deze post!

Robbie heeft zijn eigen schuifdeur van steigerhout gemaakt. Dit heeft hij gedaan met op maat gezaagde steigerhouten planken en populieren multiplex. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Ga direct naar:

De steigerhouten schuifdeur van Robbie

Robbie heeft met steigerhouten planken een schuifdeur gemaakt. Deze schuifdeur is gemaakt in landelijke stijl en is wit geschilderd zodat hij mooi past bij de witte muur. Om het middenstuk op te vullen is een plaat populieren multiplex gebruikt.

Werken met steigerhout

Het frame voor de schuifdeur is gemaakt van steigerhouten planken. Steigerhout is op dit moment erg populair onder klussers. Dit komt omdat het materiaal een stoere, natuurlijke uitstraling heeft en gemakkelijk te bewerken is. Steigerhouten planken worden gemaakt van vurenhout en kan daardoor goed gecombineerd worden met vuren balken en latten en ook Underlayment Fins Vuren. Andere platen met een lichte kleur, zoals Multiplex Interieur Populier zijn uiteraard ook een goede keuze.

Bekijk steigerhout in de webshop

Het eindresultaat

Robbie heeft al het op maat gezaagd hout en plaatmateriaal tot een stoere schuifdeur omgetoverd. Vervolgens heeft hij de deur wit geschilderd zodat hij past bij de rest van het interieur. Het resultaat is een mooie, stoere schuifdeur zelfgemaakte schuifdeur. Een uniek stukje ontwerp voor een scherpe prijs! Wil jij ook je eigen schuifdeur van steigerhoutmmaken? Bestel dan jouw steigerhout bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen de planken alvast voor je op maat, zo hoef jij niet meer met de zaag aan de gang én betaal je alleen voor het hout wat je nodig hebt! Handig toch? Bekijk ons aanbod aan steigerhout en start je nieuwe klus!

Bestel jouw steigerhout op maat!
Meer artikelen met dit label
>