Schuifdeur van hout voor de badkamer maken

1 minuut
Like deze post!

Een schuifdeur maken van MDF hout voor in je badkamer? Wij helpen je graag aan perfect op maat gezaagd materiaal, zoals we deden wij voor deze blije klant. Laat je inspireren door dit voorbeeld en bestel het materiaal voor jouw klus eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl.

Ga direct naar:

Vochtwerend materiaal op maat

“In Duitsland heb ik een hang/schuifdeursysteem gekocht voor een glazen deur. Aangezien een glazen wand weinig privacy biedt in een badkamer, heb ik het systeem omgebouwd. Voorwaarde: waterbestendig MDF (vandaar de MDF V313 keuze) en 8 of 9 mm dik.

Via enig zoekwerk op internet heb ik u gevonden. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. U levert een prachtproduct tegen een fatsoenlijke prijs en thuisbezorgd op de gewenste dag. Wat wil een klusser nu nog meer.”

 

Hout op maat voor je badkamer schuifdeur

Door jouw schuifdeur voor in de badkamer op maat gezaagd hout te bestellen, heb je zelf geen geavanceerde (zaag)machines nodig, betaal je alleen voor het materiaal dat je nodig hebt en hoef je zelf niets te vervoeren. Het bespaart dus veel tijd! Wil je direct bestellen? Ga naar de shop. Hier is ook meer informatie over de verschillende materialen, vormen en afwerkingsopties te vinden. Meer inspiratie en klustips lees je op de inspiratiepagina. Het resultaat: schuifdeuren van vochtwerend hout voor in jouw badkamer binnen enkele dagen in huis voor een strak resultaat!

Meer artikelen met dit label
>