Project flightrecorder, door Albert

1 minuut
Like deze post!

MDF is multi-inzetbaar; van wandplank tot kastenwand en van keukenfrontje tot flightrecorder. Geen officiële flightrecorder natuurlijk! Albert maakte dit om een project op zijn werk mee te introduceren en hij bestelde het materiaal direct op maat bij OPMAATZAGEN.nl.

Ga direct naar:

Albert over OPMAATZAGEN.nl

“De opdracht was: bouw een flightrecorder, zoals die in een vliegtuig gebruikt wordt. De zogenaamde black box. Dit ging om de presentatie van een groot landelijk project om scholen meer vertrouwd te maken met de iPad van Apple. De opdracht voor een groot aantal leerlingen wordt: neem een filmpje op met de iPad met als onderwerp ‘zwaartekracht’. In deze namaak flightrecorder wordt een pakket met allerlei materialen voor deze opdracht bezorgd en gepresenteerd op de deelnemende scholen.

Het was nogal belangrijk om de exacte maten aan te houden, dus ik zocht contact met jullie en OPMAATZAGEN.NL leverde mij de MDF plaatjes (exact op maat!) zodat ik de box zonder problemen in elkaar kon lijmen. De opdrachtgever was erg blij met het resultaat.”

Ook aan de slag met MDF? Bestel het materiaal hier!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>