Een tof retro kastje van MDF voor de platenspeler van Ron

1 minuut
Like deze post!

Ron heeft een kastje gemaakt voor zijn platenspeler en zijn platen. Een platenspeler is iets heel persoonlijks en verdient daarom ook een mooi plekje! Door een strakke maatwerkoplossing zélf te maken zorg je ervoor dat het eindresultaat precies is wat je wilt.

Ga direct naar:

Het verhaal van Ron

“Ik was op zoek naar een kastje voor mijn platenspeler, maar kwam er al snel achter dat de maten niet bestonden die ik nodig had voor de plek waar mijn platenspeler zou komen te staan. Dus ben ik gaan meten en gaan Googelen en zo kwam ik bij jullie terecht. Ik ben zeer tevreden over de levering en hoe het allemaal verpakt zat. Zie hier het eindresultaat en hopelijk zetten jullie de foto op jullie site zodat andere mensen hiermee inspiratie op kunnen doen.”

Nou dat gaan we doen Ron, bij deze! Jouw project is zeker het delen waard!

Klussen met MDF Blank

Ron heeft het kastje voor zijn platenspeler gemaakt van MDF Blank, de standaardvariant van MDF. Dit materiaal is nog helemaal onbehandeld en kan dus naar eigen wens worden afgewerkt. Dit kun je het beste doen door te beginnen met een goede grondlaag. De randen kun je afwerken met een randsealer. Door hiermee te beginnen heb je een goede basis aangelegd voor de verflaag en is het materiaal ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Bekijk MDF Blank in de webshop
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>