Een CV-ketel ombouw, zó verberg jij jouw ketel!

1 minuut
Like deze post!

Door een ombouw te maken scherm je jouw cv-ketel af én houd je hem uit het zicht! Wil je er zelf een maken en heb je inspiratie nodig, lees hier meer!

Ga direct naar:

Een ombouw voor de CV-ketel

Een klusser die wij alleen kennen met de voorletter ‘J’ heeft bij ons Spaanplaat Wit Gemelamineerd op maat laten zagen en daarmee een ombouw gemaakt voor zijn CV-ketel. Hierdoor is de CV-ketel lekker uit het zicht én heb je ook nog eens extra opbergruimte gecreëerd, handig hè! Een CV-ketel kan een doorn in het oog zijn, zeker als hij in de keuken staat. Op deze manier valt hij een stuk minder op. Wil jij ook zo’n ombouw maken? Bestel dan jouw plaatmateriaal op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zorgen voor perfect zaagwerk zodat jij je kan bezig houden met de afwerking en de montage.

Bestel jouw plaatmateriaal op maat!

Werken met Spaanplaat Wit Gemelamineerd

Deze ombouw is gemaakt van Spaanplaat Wit Gemelamineerd. Dit is een spaanplaat variant die voorzien is van een kunststof toplaag, in dit geval dus met een witte kleur. Deze toplaag hoeft niet meer afgewerkt te worden, waardoor het plaatmateriaal bijna direct toe te passen is. Het enige wat je nog moet doen is de kopse kanten behandelen, dit kun je doen met een randsealer.

Bekijk Spaanplaat Wit Gemelamineerd in de webshop
Meer artikelen met dit label
>