Beamerzuil van MDF, door Willem

1 minuut
Like deze post!

Willem heeft voor zijn bedrijf AV4 een beamerzuil gemaakt van MDF Blank. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier verder!

Ga direct naar:

Een beamerzuil van MDF Blank

Willem heeft zijn beamerzuil gemaakt van MDF Blank, de standaardvariant van MDF. Deze variant van MDF is nog onbewerkt en kan dus helemaal naar wens worden afgewerkt. Willem heeft dat gedaan door, na een goede grondlaag, een glanzende zwarte laklaag aan te brengen.

Bekijk MDF Blank in ons assortiment

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een strakke en zakelijke beamerzuil. Hij heeft zelf nog handvaten uit de zijkanten gefreesd, zodat de zuil makkelijk verplaatst kan worden. Dit is handig, aangezien Willem deze zuil heeft gemaakt voor zijn bedrijf AV4, waar deze zuil gehuurd kan worden. We hopen dat hij nog jaren zijn dienst mag gaan doen Willem!

Wil jij ook zelf een klus gaan doen met MDF Blank? Bestel dan al jouw onderdelen op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen MDF Blank, en nog veel meer plaatmateriaal, tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dit doen wij in verschillende vormen! We kunnen zelfs de randen voor je afwerken. Bekijk ons assortiment online en start je nieuwe klus!

Bestel MDF Blank op maat online!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>