Wat anderen maakten

Bij OPMAATZAGEN.nl willen we klussen weer leuk maken. We zijn dan ook natuurlijk supertrots op wat klussers met ons op maat gezaagd hout en plaatmateriaal maken. We krijgen vaak foto’s van hun projecten en die delen we graag met je. In deze categorie vind je dan ook projecten die andere klussers met ons op maat gezaagd hout en plaatmateriaal hebben gemaakt.

Dima heeft grote eiken panelen gebruikt als schuifdeuren in zijn appartement. Om de panelen mooi te laten passen bij de rest van het appartement heeft hij ze mooi donker geolied. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Voor een nieuw model luidspreker heeft Daudio de onderdelen voor de behuizing op maat besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Het hele verhaal lees je hier!

Voor een nieuw boeiboord voor zijn dakkapel heeft Geert bij ons Multiplex Okoumé Watervast Gegrond bestelt. De grote maten kon hij ergens anders niet krijgen en wij zagen het ook nog eens op maat! Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier het hele verhaal!

Ramon heeft van blank MDF een zwevend TV-meubel gemaakt. Het ontwerp komt van hem en het materiaal heeft hij door ons laten zagen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier het hele verhaal.

Arie heeft deze opbergbakken gemaakt voor onder zijn schuine zolderdak. Deze heeft hij gemaakt van Multiplex Interieur Populier. Benieuwd naar hoe hij het heeft gedaan en wat het resultaat is? Het hele verhaal lees je hier.

Arian heeft een inbouwkast ontworpen en alle onderdelen door ons op maat laten zagen van MDF Gegrond. In deze blog lees je het hele verhaal

Een schuine zolderkast van Underlayment Fins Vuren. In dit gave project wordt deze kast gerealiseerd. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Marco heeft een verwarming ombouw gemaakt van MDF Blank. Alle onderdelen heeft hij door ons op maat laten zagen en daarna is hij zelf met het materiaal aan de slag gegaan. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

Sander heeft zelf een nieuw buitenkozijn gemaakt van Multiplex Okoumé Watervast. Doordat wij grote maten kunnen leveren kon hij het hele kozijn uit één plaat maken. Lees het hele verhaal hier.

John heeft met MDF Zwart V313 en Spaanplaat Wit Gemelamineerd een nieuwe keuken en een nieuw badkamermeubel gemaakt. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier zijn verhaal.

Koos heeft met Multiplex Okoumé Watervast en Betonplex Antislip nieuwe boeidelen voor zijn gemaakt. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier!

Remco heeft een nieuwe ombouw gemaakt voor zijn markiezen van Timmerpaneel Grenen. Deze ombouw hebben wij op maat voor hem gezaagd.

R de B meubels op maat gebruikt ons op maat gezaagd hout om meubels met een betonlook te maken. In deze blog laten ze een aantal voorbeelden zien.

Wil jij graag een poppenhuis maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Check dan deze 4 Instagram accounts vol poppenhuis inspiratie die wij heel tof vinden!

Nikki heeft met MDF Lakdraag een opzetstuk gemaakt voor een bureau. Een handige manier om meer opbergruimte te ceëeren op je bureau. In deze blog lees je hoe het is gemaakt!

Sarah heeft met OSB nieuwe kastdeuren gemaakt en de trap voorzien van stootborden. In deze blog laat ze het eindresultaat zien!

Ingmar van HappyDrawing4you heeft deze prachtige wandplank van MDF Zwart gemaakt voor een strandtent in Zandvoort. Het schilderwerk heeft ze zelf gedaan! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Annemiek heeft een TV-meubel van Multiplex Interieur populier gemaakt, in combinatie met een kastsysteem van de IKEA METOD lijn. Hierdoor heeft ze voor relatief weinig geld en moeite een heel mooi en natuurlijk TV-meubel gemaakt. In deze blog vertelt ze je er meer over!

Raymond heeft voor de zomer een mobiele airco aangeschaft. Met een zelfgemaakte ombouw heeft hij de slurf van de airco netjes weggewerkt. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Sharon heeft deze zomer een aantal klussen in huis gedaan. Nieuwe legplanken en nieuwe vensterbank hebben een plekje gekregen en mogen jaren dienst doen. Lees hier meer!

Paula heeft van Timmerpaneel Vuren een afwerkblad gemaakt voor een dressoir bij haar in de tuin. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Robbie heeft zijn eigen schuifdeur van steigerhout gemaakt. Dit heeft hij gedaan met op maat gezaagde steigerhouten planken en populieren multiplex. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Jenny van @huisgeluk heeft bureaubladen op maat laten maken door ons, benieuwd naar het resultaat en hoe je eenvoudig ook zelf een bureaublad op maat kan laten maken? Lees dan deze blog! Fotocredits: Jenny van Huisgeluk

Marjolein heeft voor een expositie een kunstwerk gemaakt van MDF. Dit laat maar weer zien waar MDF zoal voor gebruikt kan worden! Lees hier het hele verhaal.

Door een ombouw te maken scherm je jouw cv-ketel af én houd je hem uit het zicht! Wil je er zelf een maken en heb je inspiratie nodig, lees hier meer!

Ruerd heeft een hoekkast gemaakt van MDF Zwart. Deze kast bestaat uit drie losse maatwerk vakkenkasten die hij heeft verbonden met losse planken MDF. Deze heeft hij op maat meebesteld bij zijn kasten. Met een beetje extra geklus heb je dan zo een hoekkast gemaakt! Lees hier meer!

Met Multiplex Interieur Populier heeft Harro een ledikant gemaakt. Het multiplex voor zijn ledikant heeft hij bij ons op maat laten zagen! Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees hier dan meer!

Jorian heeft met MDF Zwart speakers gemaakt die hij op een standaard heeft geplaatst. Zo maak je heel eenvoudig speakers op maat! Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Een vakkenkast op maat laten maken en je eigen schuifdeuren erin zetten? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl! Rob heeft dat ook gedaan voor zijn maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag. Lees hier meer!

Eens in de zoveel tijd is je vensterbank wel aan vervanging toe. Je staat dan voor een lastige keuze, ga je een dure vensterbank door een specialist laten plaatsen of steek je zelf de handen uit de mouwen? G.J. koos de laatste optie en maakte van blank MDF een strakke nieuwe vensterbank! Wil je zelf een vensterbank maken van MDF, net als G.J.? Het is makkelijker dan je denkt! Lees hier hoe het moet en bekijk het eindresultaat van G.J.!

Gertjan heeft zelf een TV meubel gemaakt van op maat gezaagd Multiplex Hardhout. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Willem heeft voor zijn bedrijf AV4 een beamerzuil gemaakt van MDF Blank. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier verder!

Meira heeft stoere nieuwe deuren gemaakt voor haar kledingkast van Underlayment Fins Vuren. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier verder! (Fotocredits: @meira.athome op Instagram)

Wil jij gemakkelijk jouw keuken opknappen door nieuwe keukendeurtjes te maken, zonder zelf te hoeven zagen? Wij vertellen je hoe je dat kan doen! Lees hier meer en ga aan de slag!

Thom heeft een tafelblad op maat gemaakt van populieren multiplex. Hiermee heeft hij een bureau voor kinderen een nieuw uiterlijk gegeven. Lees hier meer!

Hilde heeft van haar kasten een bed en speelplatform gemaakt met op maat gezaagd Underlayment en MDF! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Bas heeft met MDF Blank een speaker omhuizing gemaakt. Hij heeft alles op maat laten zagen en zelf de uitsparingen gemaakt voor de onderdelen. Benieuw naar het resultaat? Lees hier meer!

Ken je dat? Je kijkt rond in je huis en opeens denk je: wat een rommel! Hoog tijd om daar wat aan te doen, en hoe kan je dat beter doen dan door een nieuwe kast te kopen die helemaal past bij jouw wensen? In dit artikel lees je onze tips voor een nieuwe kast!

Bruno heeft voor zijn café tafelbalden van MDF Lakdraag op maat laten zagen. Hierdoor heeft hij exacte afmetingen die hij zelf wilt zonder al het zaagwerk!

Hans heeft van MDF Lakdraag en een vurenhouten balk een kastomlijsting gemaakt voor zijn inbouwkast en de deur naar de badkamer. Zie hier het resultaat!

Wieke heeft een grote plaat van berken mutiplex op maat laten zagen en daar een bedbodem van gemaakt. Handig, want berken multiplex is oersterk!

Matthias heeft van vurenhouten balken en van steigerhouten planken een prachtige bank voor in de tuin gemaakt. Bekijk hier het resultaat!

Kijk eens wat een indrukwekkende koof en haardombouw John maakte. Hij gebruikte MDF Lakdraag om het tot een strak en vlak geheel te maken. Hij werkte het af door de randen voor te behandelen en het MDF te schilderen in de gewenste kleur. Laat je inspireren door het ontwerp van John en start zelf ook met een mooie klus!

Stephan is enthousiast over OPMAATZAGEN.nl én trots op de kast die hij met eigen handen heeft gemaakt. En dat snappen we! Zelf een kast maken van MDF kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt of aankunt. Stephan gaat een uitdaging niet uit de weg, zoals je kunt zien! Wij zijn onder de indruk van het resultaat.

Wesley maakte een bureau en combineerde hiervoor verschillende materiaalsoorten én bestaande ladeblokken. Een slimme oplossing voor een leuke klus. Hij gebruikte MDF Blank om het bureaublad te vormen. MDF is een populair plaatmateriaal dat voor ontelbare projecten binnenshuis gebruikt kan worden.

Op zoek naar een TV-meubel dat volledig past bij de stijl van jouw interieur? Maak hem zelf, net als Andrew. Hij gebruikte MDF Lakdraag vanwege het strakke uiterlijk en de handige lakdraagfolie die werkt als grondlaag, waardoor je het materiaal alleen nog maar hoeft af te lakken.

Kijk eens wat een originele en indrukwekkende kastenwand Dennis heeft gemaakt. Hij liet MDF Lakdraag door ons op maat zagen en thuisbezorgen. De opbouw van de kast heeft hij zorgvuldig uitgevoerd. Hij combineerde het MDF met andere materialen.  Kijk je mee?

Wil je net als Arnoud een kastenwand maken van MDF? Maak een ontwerp en laat het materiaal direct in het juiste formaat zagen door OPMAATZAGEN.nl. Wij bezorgen het ook nog eens bij je thuis!