Vakkenkast ‘PIET’, bij Leentje

2 minuten
Like deze post!

Vakkenkast PIET is bij Leentje helemaal thuis, het lijkt alsof de kast is gemaakt voor haar interieur!  De vakkenkast heeft een speelse uitstraling en is een toevoeging in ieder interieur. Het is één van de meubels uit de meubelcollectie van OPMAATZAGEN.nl. Naast vakkenkasten hebben we ook bureaus, garderobe kasten, dressoirs, buffetkasten, boekenkasten en meer.

Ga direct naar:

Vakkenkast wit

De staanders en liggers zijn 5 cm dik, wat de kast voldoende body geeft. Onderaan de kast zijn vier deuren geplaatst, waarachter voldoende afsluitbare opbergruimte is. De tien open vakken bieden ruimte om mooie accessoires een plek te geven. De twee kleinste vakken zijn voorzien van een uitsparing voor spots. Hiermee licht je de inhoud van deze twee vakken nog meer uit! Omdat de kast breed is, is deze voorzien van stelpoten. Hierdoor kun je de kast op iedere ondergrond goed recht stellen. De stelpoten worden verborgen achter de afwerkplint die wat naar binnen valt.

Afwerking

Je schildert de kast zelf, dus je kunt elke kleur kiezen die bij jouw interieur past! (de kast op de foto is nog niet geschilderd) De kast is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. De deuren zijn greeploos en worden geopend door middel van een gemakkelijk en modern push-to-open systeem.

Bouwpakket

De kast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden zorgvuldig verpakt en je kiest zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al vanaf 15 werkdagen! De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is pas écht handig!

 

Bekijk de meubelcollectie van OPMAATZAGEN.nl hier!

Maatwerk vakkenkast

Ben je op zoek naar een vakkenkast die je niet in ons assortiment kunt vinden? Goed nieuws, want bij OPMAATZAGEN.nl ontwerp je zelf jouw ideale vakkenkast  die je op maat kunt laten maken. Zo past het meubel precies tussen de muren van jouw huis. Bekijk de mogelijkheden op onze maatwerk pagina.

Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>