Tafels

Wil je zelf een tafel maken? Dan zijn er een hoop opties waar je uit kunt kiezen! Verschillende materialen, stijlen, formaten, noem het maar op! Laat je inspireren door de tafels die klussers al hebben gemaakt met ons op maat gezaagd hout en plaatmateriaal!

Voor de mooiste projecten met een natuurlijke houten uitstraling gebruik je massief houten eiken panelen. Wil je meer weten? Lees hier alles erover!

Het ochtendritueel van vrouwen is vaak uitgebreider dan dat van mannen. Denk aan het opbrengen van make-up en het in model brengen van het haar. Hoe handig is het als hiervoor de badkamer niet eindeloos bezet is, maar dit gewoon vanuit de slaap- of kledingkamer kan? Een kaptafel met spiegel is dé perfecte oplossing. Maak je de kaptafel zelf? Dan kun je de indeling helemaal aanpassen aan de spullen die jij of je dochter erin kwijt wilt. Dat is écht handig!

Houten tafelblad op maat maken? Kies je voor een massief houten plank, steigerhout of kies je voor een plaatmateriaal zoals Underlayment Fins Vuren of OSB3? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die er zijn. Steel de show met een zelfgemaakt cirkelvormig tafelblad of maak een tafelblad met een visgraat motief en werk het af met een mooie beits!

Ben je op zoek naar een salontafel van MDF? Maak hem eenvoudig zelf, net als René deed.

Marc heeft MDF lakdraag op maat gezaagd in de vorm van een driehoek besteld bij OPMAATZAGEN.nl. Hiermee maakte hij een bureau. Bekijk hier het resultaat en laat je inspireren!

Boris heeft een zwevend bureau gemaakt van Berken Multiplex en ook kabelgoten erbij gemaakt. Knap werk!