Vakkenkast op maat, ontworpen door André

1 minuut
Like deze post!

Ontwerp zelf een vakkenkast die perfect past in jouw interieur. Wij zagen het materiaal en bezorgen het als een bouwpakket bij je thuis, net als we bij André deden. Dat is écht handig!

Ga direct naar:

André maakte het ontwerp voor deze kast zelf. Zo kon hij de kast precies aanpassen aan het doel dat hij er mee had; een boekenkast én een plek om wat mooie accessoires neer te zetten. De vakken van de kast zijn qua afmeting aangepast op de inhoud. En dat is ideaal aan een maatwerk kast. Hij koos voor MDF lakdraag als basis en lakte de kast in de gewenste kleur af.

Een vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus de kast hoeft alleen nog in elkaar geschoven te worden. De onderdelen zijn voor het gemak genummerd en zorgvuldig verpakt. De bezorgdag kies je zelf, zo weten we zeker dat het uitkomt. Dit kan al vanaf 15 werkdagen! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket is het mogelijk om direct aan de slag te gaan: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd.

Een maatwerk meubel kun je laten maken in verschillende houtsoorten. We gebruiken standaard een materiaaldikte van 9 mm, waarvan we holle planken maken die stevig zijn en toch licht van gewicht. Om deze mooi en sterk te krijgen, is de minimale dikte van de staande en liggende delen 3 cm.

Prijsberekening maken van jouw vakkenkast?

Bestel de kast van Andre!

Ben je ook onder de indruk van het ontwerp van Andre? Dan kun je de kast die hij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>