Vakkenkast met zwevende planken

1 minuut
Like deze post!

Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je een kast, precies zoals jij hem hebben wilt. Dat is ideaal wanneer je een een kast wilt maken met een unieke maatvoering; tussen twee muren of met bijvoorbeeld een uitsparing voor een plint of verwarmingsbuis. Alles kan! En dat is een groot voordeel wanneer je besluit om jouw meubel bij OPMAATZAGEN.nl te bestellen. Hoe het werkt? Lees maar mee!

Ga direct naar:

Maak een schets

Het maken van een mooi meubel begint met het maken van een goede schets. Dit onderdeel is erg belangrijk om tot een professioneel resultaat te komen. Je kunt het schetspapier van OPMAATZAGEN.nl gebruiken, zodat je direct ziet hoe je de schets het beste kunt uitwerken. Want hoe maak je duidelijk wat een lade is en wat een deurtje en hoe je bijvoorbeeld een plint weergeeft? Op basis van de schets beoordeelt onze vakkenkast-specialist of het ontwerp te realiseren is. Indien nodig krijg je tips om het ontwerp aan te passen voor een nog mooier resultaat. Is het ontwerp af? Dan gaan onze zaagspecialisten aan de slag om het meubel te maken.

 

Bouwpakket op maat

In onze zagerij bereiden we jouw kast zorgvuldig voor. De zaagspecialisten monteren bijvoorbeeld de scharnieren, plaatsen de ladegeleiders, zorgen voor de uitsparingen voor de spots etc. Alles om ervoor te zorgen dat de montage voor jou makkelijker wordt. Wist je dat je ook zonder timmermansoog en technische kennis een meubel van OPMAATZAGEN.nl kunt monteren? Bekijk de instructievideo op YouTube om met eigen ogen te zien hoe eenvoudig dit is.

Ook aan de slag met een maatwerk meubel? Klik hier!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>