Vakkenkast met Egyptische luiken, door Hilly en Ronald

2 minuten
Like deze post!

Ronald en Hilly ontwierpen een vakkenkast en combineerden het strakke MDF lakdraag met antieke Egyptische luiken. Het resultaat is verbluffend én precies wat zij zochten. Het voordeel van een maatwerk vakkenkast is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd hoe de zoektocht van Ronald en Hilly verliep? Lees hun verhaal!

Ga direct naar:

“Wij hebben 2 jaar geleden een oud huis gekocht en hebben dat inmiddels verbouwd en vernieuwd. Al vanaf het begin wisten we dat we een kast op maat wilden maken in de kamer en hebben de indeling van de muren in de kamer ook zo gemaakt dat de kast er t.z.t. mooi tussen zou passen. Een paar maanden geleden was het tijd om een plan te bedenken hoe de kast er uiteindelijk uit zou moeten zien. In eerste instantie vond ik het erg mooi om een gestuukte kast met vakken te maken, maar uiteindelijk bleek dit toch wel lastig te zijn met het bevestigen van de luiken. Ik bedenk meestal de uitvoering en mijn man maakt het dan. Hoe mooi is dat!?

Modern vs. antiek

Deze keer hebben we toch wel lang zitten dubben hoe we het zo strak mogelijk konden krijgen zonder te stucen. Totdat Ronald met de site OPMAATZAGEN.nl met de oplossing kwam! Zelf een kast ontwerpen van hout en deze dan laten maken. Na 2 jaar klussen was dit wel een heel fijn idee! Dus eerst op pad voor geschikte antieke luiken in de gewenste kleur! Een middagje speuren bij verschillende oude materialen zaken. De meesten waren veel te smal, maar uiteindelijk hebben we gescoord! Toen de maten voor de kast kunnen bepalen en een werktekening gemaakt. Heel snel was de kast binnen en in no-time zat deze in elkaar. Alles perfect gezaagd; klasse! De Egyptische luiken bevestigen was een grote klus. Deze moesten echt verzaagd, gelijmd en op maat gemaakt worden. Ze zijn antiek, dus krom, latjes weg of verzakt etc.

Hoe leuk is het om nu de kast te hebben die je in je hoofd had en die écht uniek is! Wij kunnen niet anders zeggen dan: Dankjewel OPMAATZAGEN.nl, jullie hebben vakwerk geleverd! TOP!”

Groetjes Ronald en Hilly

Klik hier om ook een maatwerk vakkenkast te ontwerpen!

Bestel de kast van Ronald en Hilly!

Vind je de kast van Ronald en Hilly ook zo gaaf? Dan kun je de kast die hij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. De egyptische luiken zitten er uiteraard niet bij. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Hout op maat gezaagd

Door jouw project op maat gezaagd te bestellen, heb je zelf geen geavanceerde (zaag)machines nodig, betaal je alleen voor het materiaal dat je nodig hebt en hoef je zelf niets te vervoeren. Het bespaart dus veel tijd! Wil je direct bestellen? Ga naar de shop.

Meer inspiratie en klustips lees je op de inspiratiepagina.

Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>