Je bent hier: Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV

Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV

2 minuten
Like deze post!

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen van MDF Lakdraag met genoeg ruimte om de TV in te plaatsen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Ga direct naar:

De kast van JM

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. De kast staat in de woonkamer en dient ook als TV-Meubel. Hiervoor is genoeg ruimte, omdat het middelste vak erg ruim is. De andere vakken zijn ook erg ruim, waardoor de kast een rustige uitstraling heeft én ruimte biedt voor grotere objecten!

Een kast van MDF Lakdraag

MDF Lakdraag is een variant van MDF die voorzien is van een lakdragende folie. Deze folie is niet bedoeld als afwerklaag, maar als basis om op af te lakken. Een soort grondlaag dus. Hierdoor bespaar je een hoop tijd tijdens het afwerken. De kopse kanten zijn nog onbehandeld, die kun je behandelen met een randsealer.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een mooie ruime vakkenkast die helemaal past in het interieur. De kast is wit afgelakt en valt daardoor mooi weg in de kamer. Aan de bovenkant is de kast nog verder afgewerkt door het mooi aan te sluiten op het plafond.

Wil jij ook een maatwerk vakkenkast voor je TV ontwerpen? Dat kan! Bij ons kun je jezelf ontworpen kast op maat laten zagen. Om je te helpen hebben we ons eigen schetspapier gemaakt waarop je heel gemakkelijk je eigen kast kunt uittekenen. Vervolgens plaats je alle specificaties in onze maatwerk configurator en voeg je de schets toe. Je krijgt dan direct de prijs van je kast te zien en je kunt ook gelijk bestellen. Zo makkelijk is het! Wij zagen alles voor je op maat en brengen het bij je thuis. Je kunt jouw kast uiteraard ook ophalen in onze zagerij in Veenendaal.

Download ons schetspapierBestel jouw vakkenkast op maat!

Bestel de kast van JM!

Vind je de kast van JM zo mooi dat je hem 1 op 1 wilt bestellen? Dat kan! We hebben de kast van JM direct bestelbaar gemaakt via onderstaande link. We zagen dan de kast voor je, precies zoals JM hem ook heeft besteld. Wil je dingen aanpassen aan de kast? Dat kan natuurlijk ook. Belangrijk is wel dat je dan een nieuwe schets toevoegt, zodat we weten wat er anders is aan de kast.

Bestel de kast van JM
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>