Ontwerp je eigen maatwerk meubel, net als Remko

2 minuten
Like deze post!

Zelf een maatwerk meubel maken hoeft niet moeilijk te zijn. Bij OPMAATZAGEN.nl maken we je het in ieder geval zo gemakkelijk mogelijk. Remko ontwierp zijn ultieme vakkenkast en bestelde het materiaal bij ons als bouwpakket, in MDF Lakdraag. Dit is het resultaat!

Ga direct naar:

Het begint met een schets

Ben je net als Remko op zoek naar een vakkenkast in een specifieke maatvoering, zodat de kast precies past tussen de muren van jouw huis? Het begint met een ontwerp om te visualiseren wat je mooi vindt. Laat je inspireren door het ontwerp van Remko en ontwerp je eigen vakkenkast op maat van MDF Lakdraag of een andere houtsoort. Voor het ontwerp maakte Remko gebruik van het schetspapier van OPMAATZAGEN.nl. Hij tekende heel nauwkeurig de indeling, voegde de afmetingen eraan toe en de extra opties zoals de uitsparingen voor spotjes en de achterwand.

Als bouwpakket thuisbezorgd

Met deze tekening zijn de zaagspecialisten van OPMAATZAGEN.nl aan de slag gegaan. Binnen 10 dagen ontving Remko het materiaal als een bouwpakket thuis. Het pakket was voorzien van een duidelijke handleiding met genummerde onderdelen, zodat hij zelf het pakket in elkaar kon zetten. Hier was niet eens een timmermansoog of technische kennis voor nodig! Alle scharnieren en het push-to-open systeem waren al voorgemonteerd, dus hij hoefde de kast alleen nog in elkaar te schuiven. Bij het hout ontvang je ook een installatiepakket met voldoende schroeven en pluggen, zodat je direct aan de slag kan.

Afwerking van de kast

Remko heeft de kast afgewerkt met een witte lak. Dankzij de lakdragende folie op het MDF was gronden van het materiaal niet nodig. Doordat je de kast zelf schildert kun je jouw meubel volledig afstemmen op jouw interieur. Dat is écht handig!

Bereken de prijs van jouw vakkenkast

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw ontwerp? Als je het ontwerp hebt uitgedacht kun je op onze website direct zien wat de prijs is van jouw meubel op maat. Dit doe je door alle specificaties in te voeren in onze maatwerk configurator. Hiermee berekenen we de prijs van jouw kast en kun je ook de kast direct bestellen.

Bestel de kast van Remko!

Wil jij net zo’n mooie kast als Remko? Dan kun je de kast die hij heeft ontworpen zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Wil je een mooie en degelijke kast, maar zie je het niet zitten om een kast te ontwerpen? Neem dan eens een kijkje in onze meubelcollectie. We hebben een breed aanbod aan meubels die wel zelf al helemaal hebben uitgetekend en die je in diverse houtsoorten kunt bestellen.

Bestel deze kast!Bekijk onze meubelcollectie
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>